Tjänster

Trycksaker Stockholm

Beställningssystem

Gör dina egna original via vår portal

Vi utvecklat ett system som gör det enklare för dig att göra dina egna original. Det betyder att du slipper dyra byråkostnader och onödiga korrekturvändor. Via vår beställningsportal kan du till exempel kreera rapporter, skräddarsydda konferens- och utbildningsmaterial eller hela marknadsföringskampanjer.

 

Anpassas till din verksamhet

Vårt beställningssystem anpassas lätt till din verksamhet eftersom det är uppbyggt på moduler. Alla enheter som du vill ska ingå i ditt kursmaterial – pärmar, namnskyltar, foldrar och give-aways, kontrolleras enkelt via din dator. När du sedan gjort dina original, är det bara att trycka på knappen “beställ”, så har du trycksakerna inom kort. Det fungerar lika enkelt som att skriva ut på kontorsskrivaren. Fast du gör det hos oss. Om du vill du veta mer, klicka här.

Ateljé

Allt från original till bildbearbetning

Vår ateljé gör layout och original till alla typer av broschyrer, annonser, utskick, affischer, kataloger, tidningar, storbild och allt annat som kan vara aktuellt. Oftast gör vi det efter reklambyråns, reklamköparens eller förlagets egna idéer och skisser. Men vi kan också göra det helt självständigt, om du vill ha hjälp med hela jobbet. Vi utför också scanning och bildbearbetning med anpassning till just den teknik som gäller för tryckproduktion.

Efterbehandling och distribution

Vi tar hand om hela affären

Vi efterbehandlar alla trycksaker helt efter dina önskemål. Du får hjälp med allt från falsning, skärning, häftning, spiralbindning och limbindning till sortering, istopp i pärmar, kuvertering och distribution till dina utvalda mottagargrupper etc. Vi tillhandahåller även lager vid behov för dina trycksaker.

Crossmedia

Hjälper dig att hitta nya kunder!

Crossmedia – är en unik DM plattform som på ett effektivt sätt erbjuder alla medier i kombination: postalt, mobilt, mail och webb. Crossmedia bygger på personifierad information som ger total mätbarhet i realtid. Om du är intresserad av att veta mer, klicka här.

Konferens/Kongress

E-Print erbjuder tjänster inför, under och efter konferensen.

Vi hjälper till med alla steg från planering via genomförande till uppföljning.
Vill du veta mer, kontakta oss.

Portooptimering

Skicka din post direkt från datorn till dina kunders brevlåda.

Vi producerar din direktreklam, tar hand om din adressfil och bearbetar den i ett system som kallas E-View. Som exempel, säg att du gör ett utskick till 100 000 mottagare och gör som du alltid gjort när du skickar ut det: frankerar med Postens standardporto. Genom att ta hjälp av vår tjänst portooptimering, så kommer du kunna skicka 25 000 exemplar till utan att betala en krona mer i porto. Vill du veta mer, klicka här.