Kundcase

STF

STF Ingenjörsutbildning ägs av Sveriges Ingenjörer och erbjuder marknadens bästa utbud av utbildningar och kompetensutveckling för ingenjörer och tekniker.

I utbudet finns också ett flertal diplomutbildningar och certifieringskurser. Via en egenutvecklad webbportal hanterar och trycker E-Print allt marknadsföringsmaterial och kursmaterial. Dessutom sköter E-Print lagerhållning, packning och distribution av trycksaker och profilmaterial till kurstillfällen över hela landet.

Betongindustri

Betongindustri är en av Sveriges ledande tillverkare av betong och har idag 32 rikstäckande fabriker.

Nimbus sköter sedan många år det mesta av BIs kommunikation i ett nära samarbete med både kommunikations- och försäljningsavdelning.

Vi producerar annonskampanjer i fackpress, informationsmaterial, utställningsmaterial och fabriksskyltar – för att nämna några saker. Och inte minst Nygjutet – en kundtidning som distribueras till alla kunder, samarbetspartners och anställda.

RFSU

Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, är en ideell organisation för sexualupplysning och sexualpolitik, som har funnits sedan 1933. Arbetet sker lokalt, nationellt och internationellt och i en mängd olika kanaler.

Självklart ställer man höga krav på sin kommunikation där profilprodukter också ingår.

AMAB är stolta över att under många år ha varit utvald leverantör och partner inom allt som rör detta område.