Affärsområden - E-Print

Affärsområden

Postwork hjälper företag att marknadsföra sig med direktreklam. Vi hjälper kunderna hela vägen från adressköp fram till att ett budskap landar i mottagarens brevlåda.

Alla steg som adressköp, design, tryck, kuvertering, adressering och portooptimering projektleder vi.

Vi är gärna med i planeringsfasen för att stötta och ge råd till våra kunder för att nå bästa resultat. Tillsammans med Nimbus, E-Print och AMAB har vi allt under ett tak vilket gör att produktionen blir både snabb, kvalitativ och kostnadseffektiv.

Vår expertis inom adressurval skapar tillsammans med postala utskick en optimal grund för din marknadsföring. Digital kommunikation i all ära – det finns inget som är så effektfullt som en kvalitativ trycksak i ett snyggt kuvert, skickad exakt till den målgrupp du vill nå.


Har du enkla frågor och färdiga original? Då är detta din väg till snabba och kostnadseffektiva trycksaker.

E-Print erbjuder helhetslösningar inom kommunikation. Genom vårt nytänkande hjälper vi företag med tryckproduktion, profilprodukter, ateljétjänster, distribution och lagerhållning. Ända sedan 1980 har E-Print varit ett av Stockholms ledande tryckerier. Under resans gång har vi förstärkt företaget med specialistkompetens inom ateljé- och byråtjänster, unik kompetens inom profil- och produktmedia och senast adderat specialkunskap inom adressinköp och DR-utskick.

Personlig service tillsammans med automatiserade system
Hos oss får du det bästa av två världar; en egen kontaktperson som du alltid kan kontakta för specifika frågor, samt ett automatiserat beställningssystem som du skräddarsyr efter egna behov.

Snabba leveranser
Vi arbetar ständigt med att utveckla våra leveranser. Vår volym gör också detta möjligt till mycket bra fraktpriser som kommer våra kunder tillgodo. Även gällande lagersortimentet utvecklar vi ständigt nya lösningar för snabba leveranser med eller utan förädling.