Jag är mycket nöjd med vårt samarbete med E-Print.

Samtliga involverade uppvisar professionalism, hög kunskap och en brinnande passion för att tillgodose mina behov.
En extra eloge till Frida som verkligen har ansträngt sig för att hjälpa mig få ihop allt från original till färdig produkt. Tack!

Henrik Henriksson, CMO Adviser Partner Europe

Proffsigt och kunnigt bemötande

När man vänder sig till E-print får man ett proffsigt och kunnigt bemötande! Min kontakt Frida Hardardottir gör alltid sitt allra yttersta för att tillmötesgå önskemål. Frida hanterar alla uppdrag snabbt och resultatet levereras med högsta kvalitet. Jag känner mig som Kund nr 1!

Annika Thunell, Marknadsansvarig, Sarkomföreningen

Service

Riktigt, riktigt bra med hjälpsam, trevlig och snabb kontakt i alla lägen. Servicen är snabb och väldigt bra. Tack! I början var det närheten, när det var akut, då vi egentligen är styrda av andra avtal men sedan så är det ju argumenten ovan respektive ”Service”.

Tomas Mattsson, Svensk Handel

Snabb och trevlig service

Under de senaste 10 åren har vi fått både snabb och mycket trevlig service med utmärkta tryckprodukter levererade inför åtskilliga bröllop. Som Sveriges ledande bröllopskoordinator värdesätter jag både service och resultat. Att kunna lita på mina leverantörer är A och O. E-print levererar på alla plan.

Mariella Rietschel, WeddingPlanner, Stockholm

Rekommenderar starkt

Mycket bra service, snabb leverans, bra kvalitet på printmaterial. Rekommenderar starkt!

Margarita Falk, Sushirullen STHLM AB

Utmärkt service och kontakt

Snabba, bra återkoppling, serviceinriktade

Annika Nittsten, Recidence Fastighetsmäkleri

Vi är mycket nöjda…

…med det bemötande och den service vi får av e-print. De levererar snabbt med hög kvalitet och är smidiga att samarbete med. Nu senaste tryckte de vår årsredovisning för 2018. Att de bara sitter ett stenkast från vårt kontor i centrala Stockholm gör det hela ännu bättre. Då kan vi snabbt granska provtryck och få våra trycksaker levererade!

Beatrice Arnesson, Kommunikationschef, Exportkreditnämnden

Alltid hög kvalitet, snabba offerter och leveranser!

Privattandläkarna har haft E-print som leverantör för tryckt material i över 20 år och vi är mycket nöjda.

Ingela Andrée, Privattandläkarna

Vi på PA har samarbetat med Eprint i flera år

Vi är mycket nöjda med kvaliteten på beställda produkter. De uppfyller mer än väl våra förväntningar. Vad gäller servicen så är den klart över vad man kan förvänta sig hella vägen från beställning till leverans. Vi får alltid snabbt svar på en förfrågan om offert och leverans. Leveransen sker alltid före angiven deadline och dessutom är det inte ovanligt att vi får produkterna levererade till kontoret personligen. Eprint uppfyller alla våra förväntningar vad gäller kvalitet och service samtidigt som deras butik ligger nära vårt kontor. Vi är mycket nöjda med Eprint och framför allt med vår kontakt Frida Hardardottir.

Pia Kullander, Marknadschef, PA Consulting Group

De levererar alltid snabbt och till ett bra pris

Vi använder oss av E-print till både internt och externt material för att säkerställa hög kvalitet till tryck. De levererar alltid snabbt och till ett bra pris. Vi har hittat en leveranssäker och självklar leverantör för detta i E-print.

Oscar Limbäck, Chief Business Officer, Convendum