E-Printbloggen

Jag trycker, alltså finns jag!

alexander - 10 oktober

Hösten är här, och med den infinner sig som vanligt en mängd olika tillfällen för kommunikation. Vår vana trogen slår vi inte bara ett – utan många slag – för den tryckta kommunikationen.

Handen på hjärtat, hur många brev får du på ditt skrivbord under en vecka? Som du ganska säkert öppnar.
Och hur många mejlutskick klickar du bort varje dag, utan att orka läsa?

I vår digitala värld får vi hela tiden bevis för hur ett postalt utskick tränger igenom bruset. Vare sig det gäller en inbjudan till höstkonferensen, bilfirmans lördagsevent, introduktion av en ny produkt eller diverse olika myndighetsinformationer.

För att inte tala om affischer, skyltar, rollups och vepor mm. Sedan några veckor tillbaka har vi en ny storbildavdelning med helt nya möjligheter för både material och form. Kontakta Frida Hardardottir för att få veta mer om vad vi kan göra. Och kom gärna in i butiken för en demonstration.

Inte nog med det. Vi har också förstärkt vår produktionsbyrå Nimbus. Kontakta Mikael Agvald för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din kommunikation. Här finns alla kreativa resurser du kan behöva. Naturligtvis med visst fokus på trycksaker. Men självklart hjälper vi dig lika gärna med din digitala produktion.

Med andra ord så ser vi fram mot några månader med full fart i tryckpressarna. Med produktion av exakt dom trycksaker du behöver. I exakt rätt upplaga. Och självklart till rätt pris.

Välkommen in!
VD och ägare
Alexander Jensen