E-Printbloggen

En unik bokrelease!

alexander - 23 april

Vi är mycket stolta över att, i samarbete med Micke Becker, kunna presentera ett unikt tryckprojekt. 1996 startade Micke Becker Sveriges mest kända nattklubb – Spybar.

Sedan dess har det, som man säger, runnit en del vatten under broarna. Och nu har Micke sedan flera år tillbaka sitt engagemang i Becker Network – ett nätverk för ägare och/eller beslutsfattare med inriktning på affärer.

Efter mer än ett års arbete blev boken om Becker Network äntligen verklighet.
Nätverket, med mottot Power of Friendship, består av drygt 80 företag som alla delar en vision om framgångsrika affärer – med varandra och externt.
På närmare 350 sidor i 4-färg visar vi en kavalkad av bilder med nätverkets medlemmar, alla resor och de event som ingår i medlemskapet.

Med bildhantering, originalproduktion, projekthantering och tryckkunskap står E-Print, tillsammans med Becker Network, för en produktion av ett medlemsmagasin utöver det vanliga.

Med releasekvällen, torsdag 12 april, gav vi tryckbranschen en uppdatering i hur man jobbar med mer omfattande trycksaker samtidigt som vi visade vårt nätverk hur ett modernt kommunikationsföretag arbetar.

VD och ägare
Alexander Jensen