E-Printbloggen

E-Print nominerad till Publishingpriset 2018

alexander - 30 augusti

Vi är mycket stolta att kunna berätta att inom kategorin ”Bokasin” är E-Print och Nimbus Communications nominerad för boken ”Power of Friendship” som producerats på uppdrag av Becker Network, (ägs och drivs av Mikael Becker, grundare av Spy Bar) ett nätverk för ägare och beslutsfattare.

Boken är skapad för att stärka och bygga det exklusiva medlemskapet i Becker Network. Och konkret ge grunden för att skapa ytterligare affärer inom nätverket. Med ett personligt och mycket humoristiskt textanslag, blir den en unik historiebeskrivning som visar hur man bygger ett varumärke och ett nätverk som ”sticker ut”. Foton från mobiler, amatörkameror och proffsfotografering skapar tillsammans ett tidsdokument som visar de riktiga människorna bakom både stora och små företag.

Boken, med en mycket ambitiös insats från både beställare och producent, visar hur modern bildbehandling och digital tryckteknik samspelar så att även ett litet företag kan producera en stor trycksak. Ett nyutvecklat koncept som med fördel kan användas av mindre företag och organisationer för att synas stort med liten budget.

VD och ägare
Alexander Jensen