Nu söker vi 2-4 Juniorsäljare

Gillar du människor och vill till ett företag med utvecklingsmöjligheter? Tål du högt tempo och tycker om att jobba serviceinriktat? Till vårt moderna digitaltryckeri och produktionsbyrå som ligger centralt, mitt i Stockholm, behöver vi nu förstärkning. Vi söker en driftig och ansvarstagande kraft som vill vara med och utveckla både sig själv och vårt tryckeri.


Som säljare hos oss kommer du att ha starka säljargument och arbeta med B2B- försäljning. Arbetet innebär både att skapa och etablera nya kontakter samt vårda befintliga. Om du har rätt driv, attityd och energi kan du gå långt och klättra inom företaget!


Vi servar både stora och små företag och myndigheter, och som säljare representerar du hela vårt företag med produktion av trycksaker, utställningsmaterial, profilprodukter, originalarbeten m.m. Du är noggrann med detaljer och gillar att jobba i ett högt tempo. Du kommer att jobba i ett litet team där vi lägger stor vikt på gott samarbete samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt.


Formella krav:
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Övrig information:

Start: Augusti

Plats: Oxtorgsgatan 9-11


Lön:

Enligt överenskommelse


Din ansökan skickar du till Sven-Eric Ingblom, s-e.ingblom@eprint.se