Behöver du en kommunikationsbyrå som kan hantera allt från analys och strategiskt stöd till att ta fram idéer och handfast kommunikation? Och dessutom få allt på plats där du behöver det, när du behöver det? Då kan du känna dig trygg hos Nimbus.

Vi har långa och stabila relationer till många organisationer och företag. Nimbus står för en gedigen erfarenhet parat med nyfikenhet och kompetens, såväl i tryckta som i digitala och sociala medier.

Vi vill göra nytta. Vad den nyttan är varierar från kund till kund, uppdrag till uppdrag. Men vet man vart man vill är chansen betydligt större att få utdelning på sina marknadsföringsinsatser. Tänk så, och prata med oss, så slipper du slösa tid på förutsättningslösa samtal.


E-Print (tidigare AMAB) är en av Sveriges mest erfarna och välsorterade leverantörer av profilprodukter och kontorsmaterial. Med mer än trettio år i branschen har vi samlat på oss ett gediget kunnande och förståelse för vad våra kunder vill ha och behöver.

Vi står för bra och prisvärda produkter, enkla beställningar och snabba leveranser. Hos oss finner du så gott som allt du behöver, både för ditt fasta och mobila
kontor. Allt med hög service – där du behöver, när du behöver.

En fördel med oss är att vi brinner för vårt område, vi gillar verkligen kontorsprodukter och profilreklam! Ett samtal om ett kuvert, vilken penna som är skönast att skriva med eller snittet på tröjan du ger dina anställda på konferensen får gärna ta den tid som behövs. Bara du blir nöjd


Postwork hjälper företag att marknadsföra sig med direktreklam. Vi hjälper kunderna hela vägen från adressköp fram till att ett budskap landar i mottagarens brevlåda.

Alla steg som adressköp, design, tryck, kuvertering, adressering och portooptimering projektleder vi.

Vi är gärna med i planeringsfasen för att stötta och ge råd till våra kunder för att nå bästa resultat. Tillsammans med Nimbus, E-Print och AMAB har vi allt under ett tak vilket gör att produktionen blir både snabb, kvalitativ och kostnadseffektiv.

Vår expertis inom adressurval skapar tillsammans med postala utskick en optimal grund för din marknadsföring. Digital kommunikation i all ära – det finns inget som är så effektfullt som en kvalitativ trycksak i ett snyggt kuvert, skickad exakt till den målgrupp du vill nå.